четвер, 25 вересня 2014 р.

Шкільна бібліотека гостинно відчиняє двері!





Розпочався новий навчальний рік. Шкільна бібліотека гостинно відчиняє двері для своїх читачів. У світі сучасних інформаційних технологій книга має стати справжнім, вірним другом. Адже бути вмілим, грамотним читачем не так уже і легко. Полюбити книгу і читання змалку – означає на все життя відкрити для себе захоплюючий, цікавий світ. Бібліотекарі школи допоможуть знайти потрібну літературу в фонді шкільної бібліотеки, підібрати книгу враховуючи інтереси та  потреби читача.
Пропонуємо нашим читачам поринути в чарівний світ книги. Молодших школярів чекає книжкова виставка «Казка + пригода = читаю з насолодою». На полицях цієї виставки ви можете познайомитись з героями казок Г.-К. Андерсена, В. Гауфа, Джанні Родарі, ще раз зустрітися з улюбленими героями українських народних казок.,  також поринути у пригоди Всеволода Нестайка, О. Бусенко та інших.





Книжкова виставка «Це моя Україна, це моя Батьківщина» запрошує читачів шкільної бібліотеки у подорож по рідній землі. Познайомить з історією нашої країни, її святами, звичаями, славетними містами України. Познайомить з творами українських письменників у розділі «Звучи, моя мово чарівна».
        








Для середніх і старших класів бібліотека презентує нові надходження з серії «Шкільна бібліотека». Це твори українських письменників Т.Г. Шевченко «Вибрані твори», Л. Українка, І. Франко, І. Нечуй-Левицький, П. Мирний, І. Карпенко-Карий, М. Вовчок та ін..
         Ласкаво просимо до бібліотеки! Бо немає нічого кращого і захопливішого, ніж читати цікаві книжки!

(при оформленні виставок використані матеріали Київської обласної бібліотеки для дітей)