понеділок, 28 вересня 2015 р.



  Місячник шкільних бібліотек проходитиме  під гаслом  "Виховуємо громадянина - патріота України".


У 2015 році другий Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходитиме з 01 по 31 жовтня під гаслом "Виховуємо громадянина - патріота України".
Цьогорічний  Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек має сприяти втіленню основних положень «Концепції національно-патріотичноговиховання дітей та молоді», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 16 червня 2015 року № 641, приверненню уваги до проблеми патріотичного виховання у нашій державі, розкриттю виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки щодо розвитку патріотизму зростаючої особистості. 

середу, 23 вересня 2015 р.


День партизанської слави України
22 вересня 2001 року, в день 60-тої річниці з початку підпільно-партизанського руху в Україні в роки Великої Вітчизняної війни, в країні вперше відзначався День партизанської слави, встановлений Указом Президента № 1020/2001 від 30.10.2001.
День партизанської слави відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя.
6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території. 
За мужність і героїзм, виявлені в боротьбі з ворогом, 200 тисяч партизанів і підпільників нагороджено орденами і медалями.
З нагоди Дня партизанської слави бібліотека закладу підготувала виставку літератури присвячену подіям у роки війни.

четвер, 10 вересня 2015 р.

Шкільна бібліотека гостинно відчиняє двері

  Закінчилося літо - пора відпочинку, сонячних та безтурботних днів. Вже давно чекає на читачів шкільна бібліотека. Нові виставки та викладки манять школярів. Вересень найгарячіша пора. Потрібно усім приділити увагу, допомогти, розповісти, зацікавити, рекомендувати. Бібліотека, як завжди гостинно розчиняє двері.
   В бібліотеці представлена книжкова виставка «Це моя Україна, це моя Батьківщина» .  Бесіда  біля книжкової полиці  може перетворитися  на чудову подорож . Тут  діти пригадають  державні і народні символи України, подорожуватимуть по визначним місцям нашої країни познайомляться з творами українських письменників .
Шкільні бібліотекарі вітають усіх з початком нового навчального року. Бажаємо всім миру та злагоди, наснаги у роботі, успіхів у навчанні, професійного задоволення й творчих здобутків