пʼятницю, 6 березня 2015 р.

ЧИТАЙ І БУДЬ УСПІШНИЙ!


З метою популяризації читання серед учнів молодшого та середнього шкільного віку, формування у дітей навичок систематичної самостійної роботи з книгою, підвищення якості і ефективності читання , формування в учнів навиків роботи з електронними ресурсами , формування позитивного іміджу шкільної бібліотеки у квітні-жовтні 2014 року був проведений міський онлайн – конкурс дитячого читання «Прочитав – розкажи».
         Учні школи читали твори української та зарубіжної літератури, потім писали відгуки про прочитану книгу, вказували, що найбільше запам’яталося, що зворушило, чому навчило,  розповідали про автора книги, додавали ілюстрації. Також власним прикладом  і цікавою розповіддю закликали всіх прочитати даний твір. Свої відгуки з допомогою бібліотекарів школи розмішали в мережі інтернет, на платформі , яку надано було Вінницьким обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників (wiki.vn-edu.net.ua). Після голосування і оцінки робіт журі, учень 4-Г класу Рабчук Петро був нагороджений дипломом лауреата міського онлайн-конкурсу дитячого читання «Прочитав – розкажи» за відгук на твір Г.Х. Андерсена «Снігова королева».

         Бібліотекарі школи щиро бажають всім  учням подружитись з книгою, полюбити читання, знаходити на сторінках  книг нових друзів, стати постійними читачами бібліотеки!



Немає коментарів:

Дописати коментар