вівторок, 18 травня 2021 р.

Правила дорожнього руху для дітей. Коли ти пішохід / пасажир / велосипедист.

 Безпека на дорозі


Батьки відповідають за безпеку дітей, але не можуть бути поруч з ними абсолютно весь час. У школі це завдання лягає на плечі вчителів. Але хто несе відповідальність за безпеку дитини на дорогах? Кожна дитина повинна знати правила дорожнього руху і безпеки. 





Про що книга «Цікаві правила дорожнього руху» автора Наталія Чуб

Читаємо і граємося.
Це захоплива казкова історія про пригоди інопланетян на Землі, про справжню дружбу та взаємодопомогу. Разом із її головними героями Іванком, Данилком та їхніми новими друзями - марсіанами можна легко, а головне - цікаво вивчити основні правила дорожнього руху і дорожні знаки. Гра, яка є у книжці, допоможе збудити інтерес до подальшого їх вивчення. Дитина зможе програвати різні ситуації, що трапляються на дорозі, побувати як водієм, так і пішоходом. 





Книжка Татусі Бо — це весела й пізнавальна мандрівка, з якої малюки дізнаються всі таємниці велосипедів: звідки вони з’явилися, які бувають, що за секретний механізм спричиняє їх рух і навіть те, який вигляд вони мали понад сто років тому. Разом із Мишком і велосипедиком Крутеликом діти запам’ятають правила дорожнього руху й заходи безпеки, яких треба дотримуватись повсякчас, і неодмінно забажають здійснити власну велоподорож.


Немає коментарів:

Дописати коментар